top of page
Forfatterens bildeperdagfinnw · perdagfinnw@gmail.com

Tactrl.ai rigges for vekst – Gjelstenli ny CEO


Ove Gjelstenli er utnevnt som CEO i tactrl.ai, tidligere kjent som Firmadok.


Med sin sterke vekstambisjon og solide produktportefølje er selskapet nå klar for å utvide satsingen både nasjonalt og i Norden.


Gjelstenli kommer fra rollen som Business Development Manager Logistics i Maritech, og tar med seg solid erfaring fra både software- og logistikkbransjen når han nå skal lede tactrl.ai inn i neste vekstfase, kan vi lese i pressemeldingen fredag morgen.


Unik programvare for transport- og logistikkbransjen


- For et par år siden ble jeg introdusert for selskapet gjennom en felles kunde, forteller Gjelstenli.


Han er imponert over systemet for styring på forretningsprosessene, og hvordan det komplementerer de operasjonelle og økonomiske systemene.


- Kundene sitter med en helhetlig løsning, som både automatiserer og gir kontroll. Da jeg så hvordan det sømløst kunne snakke med alle typer systemer, så jeg potensialet med en gang, forteller tactrl.ais nye CEO.


Gjelstenli fremhever også at en helhetlig ende- til endeløsning har vært etterspurt i markedet lenge.  


- Systemet kan integreres direkte mot alle kjøretøy, Vegvesenet, TMS og Lønnssystem, noe som gir sjåfør, administrasjon og ledelse en langt enklere hverdag, understreker han.


Det siste året har Gjelstenli vært tett på både salg og implementering hos flere kunder, og ser hvor stort utbytte de har av automatiseringen, innsikten og dataflyten systemet gir.


- Når anledningen nå bød seg til å få lede selskapet inn i neste fase, var det en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Tactrl.ai har løsningene, kunnskapen og et svært dyktig team, og jeg ser virkelig frem til det vi skal få til sammen videre, sier selskapets nye CEO.


Satser stort på videre vekst


Gjelstenli har høye ambisjoner for selskapet. Med en moderne, skybasert plattform som kan integreres med hva som helst gjennom åpne API-er, er tactrl.ai rigget for vekst.


- Vi går nå inn i en spennende fase der vi skal ta store steg videre, etter hvert også i form av internasjonalisering. Vi vil bygge videre på posisjonen vi har fått i Norge, og gradvis utvide til resten av Norden. Tactrl.ai har et fantastisk grunnlag å vokse på, og teknologien vår er helt i front når det gjelder å håndtere den administrative delen av det å drive et transport- eller logistikkselskap. Alt er bygd i sky, for sky, i Norge. Vi har ingen teknisk gjeld, alt er nytt, moderne og skalerbart. Dette er med andre ord en satsning med store muligheter, både for oss og for kundene våre. De kan også se frem til ny funksjonalitet som er på gang, som for eksempel et dynamisk kart for sporing av alle kjøretøy og annet materiell som kontainere, traller m.m. Løsningen kan også brukes til planlegging og optimalisering av tilgjengelig ressurser basert på AI-teknologi, forteller en engasjert Gjelstenli.


Skryt til gründer og team


Han fremhever også betydningen av selskapets dyktige team, inkludert gründer Stian Skjelbred, og som nå har rollen som Product Manager.


Ifølge Gjelstenli er Skjelbred en gründersjel inn til beinet.


- Han har startet flere suksessrike selskaper, og har en unik evne til å koble sammen teknologi og verdi for sluttkunde. Sammen med et kompetent team bestående av gode utviklere, har de på rekordtid laget noe helt unikt. Jeg gleder meg over å skulle jobbe videre med gjengen her. Sammen er vi klare til å bygge noe stort, sier Ove Gjelstenli.


Inntar T&L


Og til uken er de å finne på Transport & Logistikk på Gardermoen.


– Denne messen er en viktig møteplass for hele bransjen. Vi ser frem til å komme i dialog med mange ulike aktører. Her får vi også synliggjøre hvordan tactrl.ai kan gjøre det enklere og mer lønnsomt å drive selskaper innen transportnæringen. Vi gleder oss alltid til å delta. I år skal vi stå sammen med partnerne logisoft.ai og 24SevenOffice. Til sammen dekker vi hele verdikjeden for en logistikkaktør. Kom bortom oss på stand 1B for en trivelig prat, sier Ove Gjelstenli.

 

 

Comments


Les flere artikler

Reklame

image.png
image.png
image.png
image_edited.jpg

Logistikknyhetene

Les alle artikler på Logistikknyhetene

Gå aldri glipp av en artikkel!

Ingen tidsbegrensning. Abonnementet løper til det sies opp.
Tilbudet gjelder nye abonnenter.

bottom of page