top of page

Spennende stilling hos Expeditors ute nå


District Sales Executive

Expeditors International Norway AS


Søknadsfrist: 12.9.2024

Ansettelsesform: Fast / 100%


Expeditors International Norway er i vekst og søker effektive og engasjerte selgere.


Vi leter etter motiverte «Sales Executive’s» i 100% stilling. Er du en «Go getter, carpe diem, make it happen» type som vil drive med salg? Kanskje dette er noe for deg.


Vårt kontor har vokst og fortsetter å vokse. Vi trenger et par motiverte «go getters» som kan selge våre logistikktjenester til Norske bedrifter. Vi dekker hele Norge og er en avd av et globalt konsern som driver med import/eksport fly, bil og sjøfrakt. Vi tilbyr også fortollingstjenester.


Vi har et veldig bra team og arbeidsmiljøet er godt, men vil ha det enda bedre med flere nye kollegaer på vårt norske salgsteam.


Vi leter kun etter seriøse folk, som har lyst og vil tjene mest mulig basert på sin egen innsats. Folk som liker å selge og presentere, samt vise gode resultalter og få muligheten til å være en del av et veldig fint sted å jobbe. Det er viktig for oss at vi finner rette personer som vil lykkes og passer inn i vårt arbeidsmiljø.


Jobb beskrivelse:

Vil du være en del av et internasjonalt team med fokus på å skape og utvikle kunderelasjoner?


Som vår nye distriktsselger rapporterer du direkte til vår distriktssjef (daglig leder). Du vil utgjøre maskinrommet i vår norske kommersielle satsing med fokus på å bygge bevissthet om Expeditors i Norge og dermed øke våre markedsandeler gjennom Expeditors sitt salgsprogram.


Sammen med dine kollegaer i drift, vår distriktssjef og vår kommersielle sjef for Norden, vil du være med på å sette nye standarder for hvordan vi lander nye kunder og sikrer ny business fra våre eksisterende kunder.


Selv om vi jobber selvstendig, har vi alltid et samarbeid med det operasjonelle teamet, og vår salgstilnærming er "teamsalgsprosess" hvor vi sammen planlegger hvordan en kunde skal tilnærmes. Du vil ha en veldig stor kontaktflate internt med salgs- og kundeadministrasjonsteam, spesielt i Norden og Nord-Europa, og du vil over tid skape ditt eget nettverk innen Expeditors.


Din base er vårt kontor på Jessheim, hvor vi gleder oss til å se deg når du ikke er ute med kunder – enten fysisk eller virtuelt.


Tonen vår er åpen, ærlig og uformell, og vi setter pris på en god latter. Vi tilbyr et støttende, vennlig arbeidsmiljø der alle jobber sammen for å nå felles mål.


Hos Expeditors har vi en svært lang tradisjon for å tilby utviklingsmuligheter til ansatte i alle jobbfunksjoner samt et svært konkurransedyktig bonusprogram og salgsprovisjon. Opplæring og utdanning er livsnerven til Expeditors, og som en del av teamet vårt vil du regelmessig delta i videreutdanning for å holde salgsferdighetene dine skarpe og kunnskapen din om våre produkter og tjenester og bransjen oppdatert. Vi tilbyr også aksjeopsjoner for ansatte.


Hva innebærer rollen?

  • Ditt overordnede ansvar vil være å skape relasjoner og sikre nytt salg fra nye kunder og mersalg fra eksisterende kunder.

  • Sikre nysalg og mersalg i henhold til avtalte KPI's, herunder delta i å utvikle verdiskapende løsninger som møter kundens logistikkbehov

  • Opprettholde bred kunnskap om kunder, konkurrenter og markedstrender

  • Dokumenter og vedlikehold som kundedata i vårt CRM system.

  • Tilrettelegge for relasjoner og kommunikasjon mellom kundene, vår avdeling og andre Expeditors-kollegaer rundt om i verden

  • Utarbeide og vedlikeholde salgsteamets budsjett

  • Tilrettelegge for ukentlige salgsmøter

  • Sikre at salgsteamet oppfyller KPI's

  • Skape og implementere en sterk visjon og strategi for salg og markedsføring i Norge

  • Bidra til utvikling av nye produkt- og tjenesteinitiativer i tett samarbeid med avdelingsledere.

 

Kvalifikasjoner/erfaring:

  • Har solid erfaring med salg av løsninger

  • Har erfaring med kontraktsforhandlinger

  • Har en positiv "kan gjøre"-holdning

  • Er målrettet og har et kommersielt fokus

  • Er dyktig til å skape relasjoner og kommunisere med interessenter på alle nivåer

  • Er sterk til å kommunisere, både muntlig og skriftlig

  • Fungerer strukturert og organisert

  • Er pålitelig, utadvendt, selvsikker, entusiastisk og overbevisende – og med en god porsjon utålmodighet

  • Jobber selvstendig så vel som en del av et team

  • Flytende muntlig og skriftlig norsk og engelsk er et krav.

  • Har egen bil og gyldig førerkort

  • Det vil være en stor fordel om du også har erfaring med å lede et salgsteam samt forstår forsyningskjede terminologi og konsepter, inkludert diagnose, prosesskartleggingsmetodikk og kostnadselementene som ligger til grunn for kundebeslutninger.

 

Om arbeidsgiveren:

Global supply chain management er det vi gjør, og i hjertet av Expeditors finner du profesjonalitet, lederskap og et vennlig miljø, som alle fremmer en innovativ, kundeservicebasert tilnærming til logistikk.


19 000 dyktige fagfolk

250+ lokasjoner over hele verden

Fortune 500 selskap

Globale enhetlige systemer

 







Expeditors International Norway AS

Brages veg 8, 2060 Gardermoen

 

Kontaktperson: Jason Aaron Rødsjø-Davidson

Daglig Leder / District Manger

Mob: 907-16-419

Comments


Les flere artikler

Reklame

image.png
image.png
image.png
image_edited.jpg

Logistikknyhetene

Les alle artikler på Logistikknyhetene

Gå aldri glipp av en artikkel!

Ingen tidsbegrensning. Abonnementet løper til det sies opp.
Tilbudet gjelder nye abonnenter.

bottom of page