top of page

Logistikknyhetene.no og Havnemagasinet samarbeider – Møt oss på Transport & Logistikk i oktober


- Et samarbeide mellom Logistikknyhetene.no og Havnemagasinet vil utvikle produktene som fremragende formidlere av det som til enhver tid skjer innen transport- og logistikknæringen, sier Redaktør Per Dagfinn Wolden i Logistikknyhetene.no



Sjø og havn er virksomheter som fosser fram


Antallet aktører innen transport- og logistikknæringen som driver denne virksomheten bare vokser. Det være seg rederier, havne-operatører, havner, og sjø-speditører.


Derfor knytter Logistikknyhetene.no og Havnemagasinet nå et tettere, redaksjonelt samarbeid, og som vi håper bidrar til å øke fokuset på maritim sektor.


Vi ser også til NHO Logistikk og Transport : https://www.nholt.no/ og Norske Havner : https://www.samfunnsbedriftene.no/bransje/norske-havner, og som har inngått samarbeidsavtale for å styrke sjøtransportens konkurranseevne og havnenes posisjon i et bærekraftig transportsystem.


Havnenes og sjøtransportens posisjon styrkes i transport-nettverket med å komplementere hverandre.


Det er viktig i et land med over 100.000 kilometer kystlinje, og hvor sjøtransport alltid har hatt enorm betydning for handel. Det være seg eksport av tømmer og fisk, og etter hvert også industriprodukter og olje og gass.



Redaktør André Hagen i Havnemagasinet ser at samhandling gjør hverandre gode, og er noe som vil gi positive synergieffekter.



Vi ser at denne tilnærmingen kan styrke både sjø og havn.


Og så vil samarbeidet mellom Logistikknyhetene.no og Havnemagasinet gi begge redaksjonene tilgang på relasjoner og kompetanse.


Dette er viktig for å utvikle produktene som fremragende formidlere av det som til enhver tid skjer innen transport- og logistikk-næringen.


Både redaktør André Hagen i Havnemagasinet.no og undertegnede ser at samhandling gjør hverandre gode, og er noe som vil gi positive synergieffekter.


Logistikknyhetene.no og Havnemagasinet ønsker god lesning i vårt videre redaksjonelle samarbeid.


Møt oss på vår felles stand på Transport & Logistikk, Gardermoen 21.-22. oktober.


Vennlig hilsen


Redaktør Per Dagfinn Wolden, Logistikknyhetene.no og Redaktør André Hagen, Havnemagasinet.no


Komentarai


Les flere artikler

Reklame

image.png
image.png
image.png
image_edited.jpg

Logistikknyhetene

Les alle artikler på Logistikknyhetene

Gå aldri glipp av en artikkel!

Ingen tidsbegrensning. Abonnementet løper til det sies opp.
Tilbudet gjelder nye abonnenter.

bottom of page