top of page

Logistikeren og «sportsidioten»: - Jeg er mektig imponert


Noen vil kanskje stusse når et av landets fremste formidlere av transport- og logistikknyheter nå også lanserer logistikk- og sportsjournalistikk som tema.


Men det er imidlertid ikke så rart at også den slags stoff er et naturlig innslag i nettavisen Logistikknyhetene.no.


For det er mange av oss, med logistikk nærmest som livsstil, som også har stor interesse for idrett.


For også her, i likhet med logistikken, er det målene vi setter oss som gjelder, ja skyhøye mål.


Og så må du huske en ting: Logistikknyhetene.no er formidleren om mennesket bak logistikken.


I spalten Logistikeren og «sportsidioten» vil det etter hvert komme flere artikler innen denne sjangeren. (Red. anm.: Spøkefullt er en sportsidiot en person med ekstrem interesse for sport)


God lesing!


En forkjærlighet til idrettsbragder


Først ute er Gustav Magnar Witzøe, oppvokst på Frøya i en vanlig familie, som han selv sier. Han er sønn til den norske industri-gründeren Gustav Witzøe og arving til fiskeoppdretts-selskapet SalMar.


Og som de fleste vet har dette selskapet bidratt til å skape uvanlig store verdier og mange arbeidsplasser innen lakseoppdrett, transport og logistikk ytterst på Trøndelagskysten.


I dag er han daglig leder i Forward Project, eier i Kvarv AS, grunnlegger og styreleder i W Initiative, investor, filantrop, modell og filmentusiast.


Han har en forkjærlighet til idrett, og ikke minst Birgit Skarsteins bragder, 35-åringen som nylig tok en sølvmedalje i Paris.


- Birgit Skarstein kontaktet meg for noen uker siden og fortalte at hun stod uten trener i forkant av paralympics, fordi forbundets ressurser ble prioritert til funksjonsfriske utøvere i OL. Olaf Tufte kastet seg rundt, og da jeg hørte at det eneste de manglet var finansiering, ville jeg gjerne bidra, sier Witzøe.


Han er opptatt av like muligheter i idretten, og at suksess for funksjonsfriske ikke bør gå ut over parautøvere.


- Jeg er mektig imponert over Birgit og alt hun har oppnådd. Som Grete Waitz, Marit Bjørgen og de norske håndballjentene har Birgit virkelig brutt barrierer og vist vei i idretten, forteller SalMars milliard-arving.


- Men i kjølvannet til Birgit er det lettere å være medmenneske, fordi hun står for noe som er viktig for oss alle, sier frøyværingen Gustav Magnar Witzøe, og som har bidratt til å skape uvanlig store verdier og mange arbeidsplasser innen lakseoppdrett, transport og logistikk, og som gratulerer Birgit Skarstein med sølvet.


Witzøe utelukker ikke flere samarbeid med idrettsutøveren i fremtiden og at bidraget står i tråd med hans egen humanitære stiftelse, W Initiative.


Oppfordring!


Logistikknyhetene.no ønsker seg innspill, kritiske eller gode og varme, til en spalte som bør interessere mange innen en mangfoldig logistikkens verden.


On your mark!


Hilsen redaktøren


Ps. Det handler vel om å se livet fra et nytt og annet perspektiv!




Comments


Les flere artikler

Reklame

image.png
image.png
image.png
image_edited.jpg

Logistikknyhetene

Les alle artikler på Logistikknyhetene

Gå aldri glipp av en artikkel!

Ingen tidsbegrensning. Abonnementet løper til det sies opp.
Tilbudet gjelder nye abonnenter.

bottom of page