Kim Pedersen blir ny PostNord-topp

av

Kim Pedersen er utnevnt til ny viseadministrerende direktør i PostNord.

Stillingen innebærer også rollene som administrerende direktør i PostNord Danmark og leder av PostNord International.

Ifølge pressemeldingen mandag kommer han fra stillingen som leder for globalt salg og markedsføring i A.P. Møller – Maersk, og tiltrer sin nye stilling 1. desember.

Kim Pedersen har mange års erfaring innen internasjonal transport- og logistikksektor, med en dokumentert merittliste for bærekraftig, lønnsom vekst.

Han har hatt ledende stillinger som administrerende direktør og CCO for flere globale transportselskap. Foruten A.P. Møller – Maersk har han blant annet hatt ledende roller i Geodis.

PostNord har mål om å bli Nordens favoritt-transportør og har de siste årene investert i nordisk terminal- og leveringsnettverk. I løpet av det siste året har selskapet lansert Cost Leadership Program, noe som også inkluderer implementering av en nordisk produktportefølje for å fange opp hele potensialet i Norden.

Et verdifullt tilskudd

Med verdifull erfaring fra både globale og nordiske transport- og logistikkvirksomheter er Pedersen et verdifullt tilskudd til PostNord-ledelsen.

– Styret og jeg ønsker Kim Pedersen velkommen som viseadministrerende direktør i PostNord og er sikre på at han vil tilføre betydelig verdi til vår reise videre, sier konsernsjef Annemarie Gardshol i PostNord.

Kim Pedersen er født i 1965, og har utdanninger fra Erasmus University, Stanford og IMD. Han vil også bli med i Group Leadership Team.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d