Er klar for årets høysesong og pakkerush

av

Posten Bring henter i år inn over 750 ekstra medarbeidere for å ta unna de store pakkemengdene som er forventet fra Black Friday og fram til jul. Og PostNord vil ikke være dårligere. Bilde: – Vi merker allerede stor pågang, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen og konserndirektør Hans-Øyvind Ryen i Posten Bring, som nå er…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d