Emirates knuser alle rekorder: Over 1 mill. tonn første halvår

av

Emirates Sky Cargo fraktet 1.035.000 tonn i løpet av første halvår, en økning på 11 % fra samme periode i fjor. Ifølge pressemeldingen tirsdag ender Emirates Group halvårsresultatet på rekordhøye 10,1 milliarder AED (2,7 milliarder USD). Dette er en økning på 138 % fra samme periode i fjor. Resultatet er drevet frem av sterk etterspørsel…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: