Fastlandsforbindelse til 25 milliarder

av

Kryssingen av Boknafjorden nord for Stavanger vil bli verdens lengste og dypeste undersjøiske tunnel med en kostnadsramme på 24,8 milliarder kroner. Reisetiden mellom Haugesund og Stavanger reduseres med 40 minutter, og total kjøretid vil bli på under timen. Det fremheves også at Rogfast og en fremtidig fastlandsforbindelse mellom Stavanger og Haugesund vil by på både…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: