Hun har det meste på stell når det braker løs

av

Tolletatens avdelingsdirektør Monica Nyhagebråten har det meste på stell. Også for Tolldagen 2023 som er like rundt hjørnet. Den 23. november braker det løs i Oslo kongressenter, og Nyhagebråten og hennes komité-team er i innspurten for å få de siste detaljene på plass, eller kanskje de er på plass allerede når dette skrives. Innspurt til…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: