Havnens nye kvalitet- og miljøansvarlige

av

Frida Rogne går inn i rollen som kvalitet- og miljøansvarlig i Florø hamn 1. mars 2024. Da forlater 28-åringen stillingen som webansvarlig i Kinn kommune med ansvar for Informasjon og service. I Kinn jobber hun også blant annet med digitalisering, forbedring, saksbehandling og oppfølging av politisk arbeid. Florø hamn: https://florohamn.no/ har nå skaffet seg en…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: