Gigant-satser i Norge med helautomatisk sentrallager

av

Meko intensiverer satsingen på det norske markedet med et nytt helautomatisert sentrallager i Oslo. Bygget forventes å være i full drift innen utgangen av 2025. Det banebrytende anlegget skal sentralisere og konsolidere selskapets lagerstyring i Norge. – I en sterk finansiell posisjon kan Meko gjøre langsiktige investeringer med gunstige marginer, uavhengig av konjunkturer. Med dette…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d