Fortsetter satsningen på bærekraftig transport

av

Onninen og Elektroskandia styrker posisjonen sammen med bedre og mer bærekraftige logistikkløsninger. – Nå starter vi opp med elektrisk lastebil med nullutslipp for godstransport fra Elektroskandias hovedlager på Langhus til Oslo og omegn, sier Sondre Ressem, Supply Chain & ICT Director i Onninen: https://www.onninen.no/. Ifølge Ressem er lastebilen ekstra tilskudd til flere nullutslipp-kjøretøy som allerede…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d