Ukentlige direktefly med laks fra Evenes til Asia

av

Nordlaks sender nå laks fra Vesterålen til Asia med direktefly. Tirsdag tok det første flyet av fra Evenes. (Foto: Qatar) Direkteflyvningen gjør at det blir mindre utslipp i forbindelse med lakseeksporten, og det blir færre lastebiler på veiene. Ifølge markeds- og kommunikasjonssjef Heidi Torkildson Ryste i Nordlaks er dette et samarbeid mellom Nordlaks, Ellingsen og…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: