Solen skinner for Dachser

av

DACHSER Norway fortsetter sin langsiktige klimastrategi og drifter nå sin elektriske bilpark med egenprodusert solenergi. (Bilde: Her lades den nye lastebilen med solenergi. Foto: Dachser) Selskapet har satt en ny åtte-pallers elektrisk lastebil i drift. Den går på fornybar solenergi fra solcellepaneler som selskapet installerte på kontorbygningen på Vinterbro i sommer. Ifølge beregninger fra installatøren…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: