Samler det maritime Norge

av

– Haugesund skal bli en maritim mingleplass og en nasjonal arena for det maritime Norge, sier sjøfarstdirektør Knut Arild Hareide. (Bilde: Sjøfartsdirektør Knut Arild Hareide, avdelingsdirektør John Malvin Økland i Sjøfarstsdirektoratet og Sverre Meling i Maritimt Forum.) Det sier han i forbindelse med at de maritime konferansene i Haugesund til neste år samles til én…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: