Flyfrakt med helse på topp

av

Kuehne+Nagel har som det første logistikkselskapet oppnådd over 100 CEIV Pharma-sertifiserte stasjoner. Det betyr en ny milepel for selskapets flyfrakt-virksomhet. Den globale logistikk-giganten fullførte nylig sin tredje IATA CEIV Pharma-sertifisering på rad. Dermed posisjonerer selskapet seg som en svært sentral flyfrakt-aktør med et stort helse-nettverk. Helsetjenester er, og har vært, et dedikert vekstområde i Kuehne+Nagels…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: