Akselererer den grønne omstillingen

av

Omstilling til grønn næringstransport på Østlandet akselereres med Enova-støtte til flere større energi-prosjekter. (Bilde: Marie Tranaas Skjærvik, markedssjef landtransport i Enova, fortalte om Enovas støtteprogrammer for grønn tungtransport. Foto: Kristian Singh-Nergård, Østlandssamarbeidet/Osloregionen) Det være seg hydrogenstasjon på Innlandsporten, Gardermoen Vekst som jobber med grønt energi- og servicesenter på Gardermoen Næringspark, og til den kritiske energisituasjonen…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: