Norconsults nye samferdselsdirektør

av

Kristian Aunaas er fra 1. november ansatt som ny direktør samferdsel i Norconsult. Nåværende divisjonsdirektør Sigurd Rugsland går over i rollen som prosjektdirektør. (Foto: Norconsult) Aunaas kommer fra stillingen som avdelingsleder geoteknikk ved Norconsult hovedkontor, en rolle han har hatt siden 2017. Han har også erfaring fra Statens vegvesen, Vegdirektoratet. – Med Kristian Aunaas får…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: