– Bruker halve dagen på betaling i fullstendig snøkaos

av

– Noe av problemet er at bilbergerne må bruke halve dagen på å sørge for å få betalt av utenlandske lastebilsjåfører i stedet for å bruke tiden på berging. (Foto: NLF) Det påstår markedsdirektør Kjell Olafsen til Norges Lastebileier-Forbund (NLF): https://lastebil.no/. Og han forteller følgende: – Da jeg snakket med, Geir Homlund i Bærum kranservice,…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: