Skal saumfare 900 nettbutikker

av

Posten Brings Kjersti Tunheim Pedersen og hennes team skal gå gjennom 900 unike nettbutikker før de kommer fram til årets nettbutikk. Pedersen leder juryen for Netthandelsprisene 2023, og som kåres og deles ut 13. februar 2024. – Og hva innebærer så dette? – Det er en ganske omfattende og grundig jobb, og som starter med…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: