Tar steget inn i det maritime miljøet

av

NCL tar nå del i den store maritime samtalen om Haugalandet og Norge. Og selvsagt er NCL sitt nye møterom på Stoltenberg i en container. (Bilde: NCLs adm. direktør Bente Hetland i samtale med ordfører Nils Konrad Bua.) Med ordføreren i Haugesund til stede, Nils Konrad Bua, flyttet administrerende direktør Bente Hetland og hennes team…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d