Samskip møter shortsea-etterspørselen

av

Etterspørselen etter pålitelig shortsea-tjeneste i Østersjøregionen har fått Samskip til å lansere en ny tjeneste som forbinder Latvia og Finland med Storbritannia og Nederland.

To fartøyer skal gå i ukentlig fart mellom havnene Rotterdam, Helsinki, Riga og Hull sammen.

Transitt-tiden fra Riga til Hull er fem dager, mens det er en transitt-tid på syv dager fra Helsinki til Hull.

Ifølge Samskip er påliteligheten til den nye tjenesten særdeles god med et robust tidsplandesign og med fokus på konsistens.

(Foto: Samskip)

Transport og toll

Den baltiske tjenesten leverer integrert dør-til-dør-tjeneste, inkludert Samskips godt utviklede tolltjeneste i Storbritannia.

Rederiet fremhever også sin lastebilflåte som et viktig ledd i verdikjeden, samt sin cross-docking for papir og trevarer.

– Vi har lyttet nøye til kundene våre for å forstå deres behov, og denne nye tjenesten underbygger vår forpliktelse til dem og deres fraktkrav til-og-fra Finland og Latvia. Den nye tjenesten gir en rask, direkte kobling mellom regionen og Storbritannia og Nederland, som er parret med et høyt nivå av kundebehandling og servicekvalitet. Jeg er stolt av teamene i regionen som har jobbet lidenskapelig for å drive dette prosjektet, sier Samskip Regional Director – Baltic Sea, Johan van der Pijl.

Og Samskip Regional Director – Storbritannia, Richard Beales, supplerer:

– Vi er veldig glade for å ønske velkommen til denne nye direkte samtalen fra Helsinki/Riga via vår ideelt beliggende Humberside-gateway i Hull. Denne nye tjenesten tilbyr våre kunder en direkte og pålitelig korridor til og fra Finland og Baltikum til Storbritannia. Vi er i stand til å koble oss til Storbritannias regions interne verdiøkende tjenester, som fortollingsstøtte og landtransport for å levere en sømløs dør-til-dør-tjeneste, sier Beales.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: