Ntex og Eurolink imponerer med global superflåte

av

Innen årets slutt kan Ntex-eide Eurolink i Sverige stolt vise frem verdens mest omfattende Scania Super-flåte i verden. I løpet av 2023 har Eurolink gjort betydelige fremskritt med å oppgradere bilparken, en investering først og fremst for å nå ambisjonen om å redusere drivstofforbruk og karbonavtrykk. Imponerende drivstoffbesparelser Eurolink har i år gjort en betydelig…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: