Logicenters tar ny grep: Nå er det Horsens

av

Logicenters satser stort i Horsens  og utvikler en 41.500 m2 stor logistikkterminal. Denne uken signerte selskapet en avtale med det danske bryggeriselskapet, Royal Unibrew, og som er først ute som leietager av 8200 m2. Logicenters bygger ut ytterligere 33.000 m2 med sikte på å finne flere leietakere. Men nå legger i alle fall Logicenters Royal…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: