Bane Nor-sjefen på plass: – Mer gods fra vei til bane

av

,

Thor Gjermund Eriksen er fredag på plass som ny konsernsjef i Bane Nor. Hans viktigste oppgave nå er å styrke vedlikeholdet av jernbanen og gjennomføre det grønne skiftet for godstransporten på skinner. At Eriksen tar over som konsernsjef i Bane Nor etter Gorm Frimannslund var klart allerede i juni. – Bane Nor har en svært…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: