UPS har funnet en ny global retur-nøkkel

av

Et av verdens største selskaper, med en omsetning i 2022 på 100,3 milliarder dollar, setter et nytt returfotavtrykk. Det har stor miljøgevinst når UPS med sitt brede spekter av integrerte logistikkløsninger for kunder i mer enn 200 land og territorier nå kjøper det profesjonelle selskapet på retur-logistikk, Happy Returns. UPS nye returfotavtrykk forbedrer selskapets digitale…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: