Fra Grieg Connect til Ocein

av

Vidar Fagerheim har takket ja til rollen som daglig leder i Ocein. (Bilde: Vidar Fagerheim forlater Grieg Connect og blir daglig leder i Ocein. Foto: Per Dagfinn Wolden) Dermed er det slutt for Fagerheim i bedriften han har ledet etter sammenslåingen av selskapene Seamless og Shiplog i Grieg Logistics, og som ble til Grieg Connect…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: