– Digitalisering er bransjens viktigste hjelpemiddel

av

– Gode digitaliseringsverktøy gjør at informasjonsflyt genereres mer riktig og går raskere. Dette igjen fører til at forsyningskjeden samsvarer bedre med virkeligheten. Zxhim (Jim) Hyseni fremhever digitalisering som bransjens viktigste hjelpemiddel og redskap for fremtidens logistikk. – Det er fremdeles systemer i bruk som ikke er gode nok for effektivt og riktig informasjon. Alle systemer…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: