Mer miljøvennlig godstransport på skinner

av

Både gods og mennesker kan nå transporteres mer miljøvennlig på tog mellom Oslo og Hamar. Mandag åpnet samferdselsminister Jon-Ivar Nygård det nye dobbeltsporet mellom Venjar – Eidsvoll stasjon – Langset. Den 13,5 km lange jernbanestrekningen bidrat til økt punktlighet og kortere reise- og transporttid for passasjerer og gods. Både Jernbanedirektør Knut Sletta og samferdselsminister Jon-Ivar…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d