Første Containerskip ankommer Arendal: En milepæl i regional utvikling

av

Mandag ankom containerskipet Thea II Eydehavn Terminal i Arendal for å losse første last med containere til batterifabrikken Morrow. (Bilde: Containerskipet Thea 2 på vei inn til Eydehavn terminal for å losse 51 containere. Foto: Media Service AS) Det markerte starten på en ny og spennende fase for Arendal Havn. Containerne kom fra Sør-Korea med…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: