Bygger unikt ladenettverk for lastebiler

av

Posten Bring bygger unikt ladenettverk for tyngre kjøretøy. Fra Kristiansand i sør til Bjerkvik i nord skal konsernet bygge ut nye ladestasjoner for tyngre kjøretøy. (Bilde: Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård roser Posten Brings innsats for å elektrifisere tungtransporten. Foto: Per Dagfinn Wolden) I løpet av vinteren skal det bygges ut 96 ladepunkter ved åtte terminaler. Samferdselsministeren…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: