Vis samvittigheten din i dag – Støtt Redd Barna

av

For tiende år på rad samarbeider PostNord med TV-aksjonen NRK for å sikre mobilisering til verdens største innsamlingsaksjon. Årets aksjon går til Redd Barnas arbeid for å hjelpe barn rammet av krig og konflikt og skal gi over 100.000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred. Generalsekretær i Redd Barna, Birgitte Lange…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: