Tar nye grep om global flyfrakt-logistikk

av

Kuehne+Nagel åpnet fredag et nytt logistikk-knutepunkt i hjertet av Paris Cargo City på Charles de Gaulle flyplass, en av Europas viktigste flyplass-huber. Les også her: https://logistikknyhetene.no/2023/10/18/kn-styrker-verdikjeden-pa-flylogistikk/ Det nye knutepunktet gir Kuehne+Nagels kunder økt global flyfrakt-kapasitet, samtidig som det styrker selskapets helsetilbud i regionen. Den 4500 m2 store terminalen med dedikert plass for helseprodukter er tildelt…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: