På World Routes Conference for å fremme norsk flyfrakt

av

Eva Beate Lande, Avinors Cargo-direktør, er nylig hjemkommet fra Routes World 2023 i Istanbul 15. – 17. oktober 2023. (Bilde: Vaflene satt løst på World Routes Conference i Istanbul denne uken. Her er Avinors ferske cargo-direktør Eva Beate Lande sammen med Cape Wineland Airports Director, Mark Wilkinson, en av delegatene som besøkte den norske standen…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: