Ny CFO i Posten Bring

av

Finansdirektør Ulf Aass (63) konstitueres som CFO i Posten Bring AS fra 23. januar 2024. Aass har i dag stillingen som finansdirektør med ansvar for Finans og Eiendom, og rapporterer til CFO. Den konstituerte Posten Bring-sjefen ble ansatt i Posten i 2002 og har lang erfaring i konsernet. Han har også tidligere fungert som CFO…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d