En års-oppsummering og tre tanker for fremtiden

av

– Til tross for disse utfordrende tidene, har norsk sjømat styrket sin posisjon som vår nest største eksportnæring, etter olje og gass. Selv om noe av de siste års vekst forklares med blant annet prisstigning og en valutaeffekt, er eksportverdien doblet på syv år. I 2015 eksporterte Norge sjømat for 75 milliarder kroner. I 2022…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: