Så er det slutt – DSV skifter ut toppsjefen

av

Jens Bjørn Andersen går av som administrerende direktør i logistikk-giganten DSV etter 16 år. Men en erstatter er allerede funnet intern i Andersens navnebror og kollega gjennom mange år, Jens H.Lund. Men det er nå en stund til, da fratredelsen først trer i kraft fra 30. september 2024. Det er i en børsmelding onsdag at…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: