Hårete mål fra EU – Men det kreves samhandling

av

– Svært ambisiøse CO2-mål for lastebil- og bussprodusenter kan ikke oppnås av produsenter alene. Her må lovgiverne også trå til. Det understreket Sigrid de Vries (bildet) i Brüssel mandag, direktør i ACEA (European Automobile Manufacturers’ Association). Som Logistikknyhetene.no skrev mandag: https://logistikknyhetene.no/2023/10/16/eu-strid-om-utslipps-fri-tungtransport/ vil EU-kommisjonen ha alle lastebiler og busser over på elektrisitet eller hydrogen, men at…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d