EU-strid om utslipps-fri tungtransport

av

EU-kommisjonen vil ha alle lastebiler og busser over på elektrisitet eller hydrogen. Men land i EU stritter imot. (Foto: Statens vegvesen) Denne uka behandler EUs klima- og miljøministre et forslag fra EU-kommisjonen om å redusere utslippene fra tungtransporten med 90 prosent innen 2040. Det skriver NTB mandag ettermiddag. Forslaget om nye CO2-standarder for tunge kjøretøy…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: