Fra trainee til direktør på fire år – Med ansvar for 22 milliarder

av

, ,

Historien om sjefen for strategi og virksomhetsstyring i Bane NOR er en gla´sak Logistikknyhetene.no videreformidler med glede. (Bilde: Nina Valle jobber i hovedsak med å planlegge investeringer for jernbane i årene fremover Foto: Sören Döpker, Bane NOR) Nina Valles hverdag er planlegging av de langsiktige investeringene for jernbane de neste årene, og hun arbeider med…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d