Økte antallet hentesteder med 82 prosent

av

Posten Bring tar nye grep og satser på el-biler og hentesteder i Troms og Finnmark. (Bilde: De tre siste årene har Posten Bring økt antall utleveringssteder i Troms og Finnmark med over 80 prosent. Markeringen fant sted i Tromsø denne uken hvor konsernsjef Tone Wille åpnet selskapets 25. Pakkeboks i ishavsbyen. Foto: Posten) Siden 2020…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d