Tar ansvar for logistikksenteret

av

Hans Petter Henriksen er ansatt som ny regionleder med ansvar for NBTs avdelinger i Vestfold, Telemark og Agder. Han tiltrådte stillingen 1.oktober og har sitt daglige virke som leder i NBTs nye logistikksenteret i Larvik, og som åpner dørene 2. januar 2024. Foruten en mastergrad i organisasjon og ledelse med fordypning i logistikk fra NTNU…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d