Fortsetter sine logistiske gigantsteg

av

Logicenters fortsetter å investere i Eskilstuna og kjøper nå en eiendom på 71.600 kvadratmeter. Logistikkselskapet Logent, og som opererer på vegne av Beijer Byggmaterial, blir leietaker i eiendommen. Anlegget inkluderer også en byggerett på ytterligere 27.000 m2 og forventes ferdigstilt innen utgangen av april 2024. – Dette grepet styrker Logicenters tilstedeværelse i Eskilstuna. Vi ser…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d