GF 25 år etter: En kundevennlig sparringspartner

av

Gründer og daglig leder Ståle Bjørdal har alltid hatt stor skapertrang med ønske om å utvikle både seg selv og «butikken». (Bilde: Gründer og daglig leder i GF Logistikk, Ståle Bjørdal, har siden oppstarten for 25 år siden holdt skapertrangen intakt.) – Slik vi nå er bygget opp får jo kundene en avtalepartner de kan…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: