En ny og strømlinjeformet logistikk-aktør

av

DHL Global Forwarding (DHL) kjøper resterende aksjer i Danzas AEI Emirates fra Investment Trading Group. De to selskapene har siden 1995 ledet selskapet gjennom et joint venture, og hvor Investment Trading Group eier 60% av aksjene. Som en del av fusjonen vil Danzas operere under DHL-merkevaren i fremtiden, og hvor Danzas AEI Emirates integreres fullt…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: