Hennes reise i Posten Bring fortsetter – Nå inn i Divisjon Next

av

Randi Bjerkeland Skagemo går nå til divisjonen med overordnet ansvar for Posten Bring-konsernets innovasjonsarbeid, Divisjon Next. Kommunikasjonsdirektør Konsern gjennom flere år overtar rollen etter Alexander Haneng, og som knapt hadde rukket å våkne etter Transport & Logistikk-konferansen før han måtte ta reisen til Majorstuen som ny innovasjons- og bærekrafts-direktør i NHO Service og Handel mandag…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: