Ahlsells nye storsatsing i Norge – Bygger gigantisk logistikksenter

av

Ahlsell tar kraftig grep om den norske logistikkvirksomheten og bygger et 160.000 kvadratmeter stort logistikksenter på Holmenga i Eidsvoll. (Bilde: Adm. direktør Runar Hansesætre i Ahlsell Norge forteller om gigantsatsing) Når det nye logistikksenteret antas å bli tatt i bruk i 2026/2027 kan Ahlsell håndtere det dobbelte av dagens volum. Ahlsells beslutning om å gjøre…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d