Han elsker tog denne mannen – Nå elsker han logistikk også

av

Tog-gründer og daglig leder i Onrail, Henning Aandal, er en viktig del av det samla transportsystemet. (Bildet: For Henning Aandal er tog og jernbane hovedpulsåren i livet. Foto: Per Dagfinn Wolden) Onrail overtok på meget kort tid det meste av godstrafikken som ble drevet av Green Cargo. Dermed er det meste av denne trafikken fortsatt…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: