Aditro Logistics organiserer for vekst

av

Aditro Logistics og administrerende direktør Per Zandrén organiserer og rigger for vekst. Nå har han hentet inn Jonas Eriksson for å lede forretningsutviklingen i Aditro. Eriksson som de siste månedene har hatt posisjonen som Transportdirektør i Aditro Logistics, har mangeårig erfaring med transport, logistikk og 3PL-virksomhet. Blant annet var han VD for Veddestagruppen, og som…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: