Tungbil-mann med gjennomtenkte innovasjons- og logistikkløsninger  

av

– Bransjen er både fossilfri og elektrisk. Godstransporten trekkes av kjøretøy på hydrogen og biogass, men også av drivstoff som vi ennå ikke kjenner til, eller som ikke er tatt i bruk. Yrkessjåførene har fått større status og autonom teknologi gir føreren flere assistent-systemer som gir sikrere kjøring. (Foto: Per Dagfinn Wolden) Det er ifølge…

Vil du lese mer?

Med mer enn 20 år som bransjeblad-redaktør, og over 40 år som journalist innen nyhetsmedier og dagspresse, har undertegnede skjønt at det er mennesket som står bak det meste og er drivkraften til utviklingen. Derfor har menneskene bak logistikken en sentral plass i Logistikknyhetene.no, og i nyhetsbildet.

Per Dagfinn

Abonner på Logistikknyhetene.no

Med et årsabonnement for kr 1874,- (inkl.mva)
får du fri tilgang til alle artikler i Logistikknyhetene.no i ett år + ukentlig nyhetsbrev.

Du kan også kjøpe tilgang til bare denne artikkelen for kr 25,- (inkl.mva)

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: